P.C. Hooftlaan 3 Driehuis | 0255-515222

Over ons

Royall Hair

Royall Hair staat voor ervaring. Onze topstylisten hebben samen inmiddels al meer dan 65 jaar werkervaring. Wij willen elke klant professioneel advies geven en in combinatie met de wens van de klant tot een geweldig resultaat komen. Persoonlijke aandacht staat in een hoog vaandel. Op zoek naar vertrouwen, trends en professionaliteit? Dan is Royall Hair er voor u!

HET TEAM

Roy
Topstylist / Manager

Aanwezig op: di t/m za

Na jaren in dienst te zijn geweest wilde Roy zijn eigen salon. Zijn trouwe klanten komen nog steeds graag naar het knusse pand in Driehuis om door Roy geholpen te worden. Naast zijn salon zijn de hondjes Sammy & Choco een grote factor in zijn leven.

Maureen
Topstylist

Aanwezig op: di en do

Onze eigen ‘redhead’ werkt al 10jaar bij Royall Hair. Haar totale ervaring in het kappersvak is al ruim 20jaar. Zij beheerst net als de anderen diverse knip- en kleurtechnieken. Maureen is naast haar baan moeder van drie mooie dochters waar zij graag leuke dingen mee onderneemt.

Sabine
Topstylist

Aanwezig op: di / wo / do / vr / za

De goedlachse blondine is als stagiaire begonnen bij Royall Hair en werkt er nu 9 jaar fulltime. Naast het bijhouden van de laatste trends op het gebied van haar speelt de saxofoon ook een grote rol in haar leven.

Een afspraak met één van ons maken?

Contact